454586
454586
454586
454586
454586

Hrvatska dobila novu Vladu i odmah su joj otkrivene slabe točke

  • , 23.10.2016., 22:02
  • Autor:
  • komentara

Proteklog tjedna Hrvatska je dobila novu Vladu kojoj je na čelu Andrej Plenković. I odmah su joj otkrivene slabe točke.

 
 
 
 
Pregled tjedna (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Pregled tjedna (Foto: Dnevnik.hr) - 5

Medu, najpoznatijeg hrvatskog psa, vlasnici će morati preseliti ili držati u kućnom pritvoru. Medo iz Istre je u proteklom tjednu osuđen na tišinu.

Doznali smo i da čak 803 tisuće sugrađana preživljava s manje od dvije tisuće kuna. To je samo jedna od problema s kojim će se morati baviti nova Vlada Andreja Plenkovića koju je Hrvatska dobila proteklog tjedna.

Plenković se već prvi radni dan, ali i noć suočio s prvim europskim izazovom. Kao šef Vlade - na sastanku Europskog vijeća.

A ministrima čiji se broj, kao i u Oreškovićevoj Vladi, ponovno popeo na 20 odmah su otkrivene slabe točke. 

Pregled proteklog tjedna Ivane Pezo Moskaljov pogledajte u videu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se