Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najslasnija godišnja akcija

Tjedan restorana: Predjelo, glavno jelo, desert i čaša vina za 100 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilje hrvatskih delicija nudi se na tradicionalnom Tjednu restorana. Iako će sada svaka domaćica reći: 'ma, ja bolje kuham', restoranska hrana, kažu stručnjaci, bolja je od one koja se kuha kod kuće.

Počela je najslasnija godišnja akcija - Tjedan restorana. 'To je odlična ideja, cijene su pristupačne i dostupne su svima tako da si svatko može priuštiti', rekao je Dinko, gost restorana.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

Svako podneblje nudi ono najbolje. 'Prekrasan je taj tjedan i neke stvari čovjek može doživjeti koje dosad nije, u smislu gastronomske ponude', rekla je Sanja, gošća restorana. A to i jest cilj! Mnogi si ne mogu priuštiti odlazak u skupe restorane.

>> Provjerili smo - može li domaćica s 50 kuna skuhati ručak za cijelu obitelj?

'Baza je da se ljudi malo vrate u restorane, da se probaju delicije po pristupačnim cijenama', rekao je Maksimilijan Bergić, domaćin restorana. Promovirajući gastronomiju, restorani diljem hrvatske nude obroke u tri slijeda. Predjelo, glavno jelo, desert i čaša vina za svega 100 kuna. Promotivni tjedan zato daje priliku svima kušati vrhunske specijalitete.

'U ovom periodu oni točno znaju koliko će platiti. Platit će 100 kuna i svi restorani su u potpuno istom rangu', zaključuje Ozren Drobnjak, organizator. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene