Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo kako!

Provjerili smo - može li domaćica s 50 kuna skuhati ručak za cijelu obitelj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosječna hrvatska obitelj na prehranu troši oko 40 posto svojih primanja. Važe se svaka kuna i kupuje se uglavnom na sniženjima. Provjerili smo može li domaćica za 50 kuna skuhati ručak za četveročlanu obitelj.

Za današnji ručak Sonja ima na raspolaganju 50 kuna. Tim novcem mora nahraniti četveročlanu obitelj. 'Moram na tržnici vidjeti koje su cijene danas, možda je nešto na sniženju. Vidjet ćemo, nešto ćemo iskombinirati', kaže Sonja Šantar.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

>> 14 stvari koje svakako trebate napraviti u vrijeme pauze za ručak

Sonja je snimila cijene i odlučila prve novce potrošiti u mesnici. 'Idemo prvo kupiti meso, zato što je meso najskuplje, pa ćemo vidjeti što nam ostane za ostatak ručka', kaže Sonja. Za ostale joj je namirnice ostalo 26 kuna.

Sonja je kupila krumpir, salatu, jaja, kruh i prezle, te od tih sastojaka napravila ručak. 'Za 50 kuna nisam se nadala da ću uspjeti toliko kupiti. Sreća je bila što je svinjski but bio na sniženju', kaže. Za Sonju je najveća sreća što će njena obitelj, osobito dvoje školaraca, uživati u današnjem ručku. Obitelj sita, a kune na broju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene