Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSIGURANJE NIJE ODBIO

A HRVATSKA MU I DALJE PLAĆA ZAŠTITU Bivši premijer Orešković našao posao u Amsterdamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Nizozemskoj za sigurnost Tihomira Oreškovića o trošku hrvatskih poreznih obveznika brinu dva policijska službenika, a ima i policijsko vozilo.

Iako zbog tajnosti podataka policija ne smije otkrivati puno detalja, indirektno je potvrđeno da se bivši predsjednik Vlade Tihomir Orešković zajedno s policijskim osiguranjem nalazi u Amsterdamu.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Kako prenose 24 sata, Orešković je našao posao u farmaceutskoj industriji u Nizozemskoj, a iako je mogao, nije se odrekao policijskog osiguranja na koje po zakonu ima pravo. U Nizozemskoj za njegovu sigurnost o trošku hrvatskih poreznih obveznika brinu dva policijska službenika, a ima i policijsko vozilo.

"...policijski službenik upućen na rad u inozemstvo može radi obavljanja policijskih poslova nositi sa sobom službeno naoružanje, druga sredstva prisile i drugu opremu, ako je to ugovoreno s državom primateljicom ili na temelju odobrenja države primateljice", priopćeno je iz Ureda glavnog ravnatelja policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene