Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odlazi s mjesta premijera

OREŠKOVIĆ NASTAVLJA POLITIČKI 'FAJT' 'Karamarko je veliki teret za ovu Vladu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Tihomir Orešković jasno je poručio da ne misli dati ostavku te da nastavlja borbu, kako je rekao, za Hrvatsku.

Nakon što su se ranije tijekom dana javnosti obratili Tomislav Karamarko i Zoran Milanović, nešto prije 14 sati po izlasku iz zgrade Banskih dvora, kratku izjavu za javnost dao je i sam premijer Tihomir Orešković. Odmah je dao do znanja kako se ne povlači s mjesta premijera.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

'Ja sam već i prošli tjedan rekao da je ovo bitka za Hrvatsku. Čuo sam Karamarka. Moja poruka je jasna. Ja sam dobio u Hrvatskom saboru povjerenje i idem se opet boriti i tražiti povjerenje. Poštujem HDZ kao stranku, ali Tomislav Karamarko je ogroman teret za ovu Vladu i za sam HDZ i ja sam uvjeren da će HDZ donijeti pravu odluku na kraju dana', rekao je ispred Banskih dvora Tihomir Orešković, ne odgovorivši na novinarski upit čije povjerenje uživa, odnosno da bez HDZ-a ne bi bio predsjednik Vlade.

Rano jutros, glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević Oreškoviću je priopćio daljnje korake HDZ-a koji je odlučio krenuti u njegov opoziv. Bez obzira na trenutno vrludanje u stavovima, i SDP će zasigurno krenuti u rušenje Tihomira Oreškovića.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene