Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državni tajnik Mujo tvrdi

'Teško je tijekom sezone izbjeći poneki incident'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni tajnik za turizam Ivo Mujo danas je u Općoj bolnici Dubrovnik posjetio 23-godišnjeg državljanina Brazila i 16-godišnjaka iz Dubrovnika koji su nedavno ozlijeđeni u incidentima koji su se dogodili u Dubrovniku.

Državni tajnik Ivo Mujo po završetku obilaska novinarima je kazao kako su u Ministarstvu turizma svijesni da je tijekom turističke sezone 'teško izbjeći poneki incident', da u Hrvatsku godišnje dođe deset milijuna gostiju te kako je cilj dati sve od sebe da država zaštiti goste i građane.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Policija na mjestu napada na turiste u Parizu Sumnja u terorizam Čekićem i nožem napao turiste usred Pariza: Jedna osoba je poginula, još dvije su ozlijeđene

>> Bajs: Nula posto tolerancije iznajmljivačima na crno

'Želimo pomoći svim onima koji dođu u neku nezgodnu situaciju, a jednako tako želimo poslati poruku našim gostima da je u Hrvatskoj sigurno boraviti, te da će incidenata ovakve vrste tijekom turističke sezone biti sve manje', naglasio je Ivo Mujo.

Pomoćnik ravnatelja dubrovačke Opće bolnice Marko Margaritoni i šef Odjela neurokirurgije dr. Walter Bini novinarima su kazali kako se ozlijeđeni mladići dobro oporavljaju te bi ozlijeđeni Dubrovčanin bolnicu mogao napustiti za tjedan dana dok će Brazilac na liječenju biti zadržan nešto duže.

>> Dubrovnik: Teško pretučen Brazilac, uhićen Dubrovčanin

Brazilac je ozlijeđen u noći s 12. na 13. srpnja ispred disko kluba na Pilama, a udario ga je 23-godišnjak iz Dubrovnika koji je uhićen, dok su 16-godišnjaku teške tjelesne ozljede 12. srpnja nanijeli šestorica maloljetnika iz Francuske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene