Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Telegraph: Zlatni rat jedna od najljepših europskih plaža!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potrazi za najboljom plažom na svijetu, brtianski Telegraph osvrnuo se na plaže u Velikoj Britaniji i Europi. Kao prvu je naveo hrvatsku plažu Zlatni rat na Braču, a njezinu sliku stavio na naslovnicu.

Ističe da je njezina spektakularnost upravo u obliku slova 'V' koje oblik i položaj mijenja ovisno o vjetru koji puše.

Pročitajte i ovo Privatna plaža - 1 Institucije će u provjeru Plažu opasali zidovima i objesili natpis ''privatno''. Hotel je ponudio neobično objašnjenje Slika nije dostupna Doživio infarkt Umro saborski zastupnik Zvonimir Puljić

Tako se plaža u Bolu našla uz bok najboljim francuskim, talijanskim i grčkim plažama. Na listi najljepših europskih plaža nalaze se još engleski Bamburgh, njemački Kampen, irski Dogs Bay, maltska Ramla, sjevernoirski Portstewart Strand, portugalski Sagres, škotski Luskentyre, španjolski El Palmar, švedska Tofta, turska Patara te velški Marloes Sands.

Telegraph je već promovirao Hrvatsku među stanovnicima Britanije. Savjetovao ih je da je trenutačno najbolje kupiti nekretninu upravo u našoj zemlji. 

Kao važnu preporuku naveo je kako će Hrvatska gotovo sigurno do 2011. godine postati članica Europske unije te podatke koji predviđaju kako će za deset godina biti među top pet turističkih destinacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene