Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljena tradicija

Talijanski volonteri posjetili specijalnu bolnicu u Gornjoj Bistri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski volonteri, koji već godinama posjećuju specijalnu bolnicu u Gornjoj Bistri, vratili su se i ove godine te su štićenicima pokazali svoja velika srca.

Blagdansko ozračje prisutno je i u specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri. U njoj su štićenici s najtežim oboljenjima, od dva mjeseca do 30 godina starosti.

Pročitajte i ovo Volonteri Planinskog društva Velebit Hvalevrijedna akcija Na neobičan način odlučili iznenaditi mališane: Poklonima razveselili djecu koja blagdane provode u bolnicama Slika nije dostupna Zahvalio se volonterima Josipović posjetio dječju bolnicu u Gornjoj Bistri

>> Josipović posjetio dječju bolnicu u Gornjoj Bistri

Veliku pomoć i veliko srce pokazali su talijanski volonteri, koji se vraćaju iz godine u godinu. Kao i bivša premijerka Jadranka Kosor. 6.800 volontera, od Napulja do Milana, družilo se s djecom u proteklih deset godina.

'Emotivno sam se vezala za djecu, potrebna im je nježnost, toplina. Mislila sam da ću ja njima dati toplinu, ali oni su je meni dali, više nego ja njima', kaže volonterka Stefania.

'Oni su njihovi klaunovi, zamijenili su im mamu, tatu. Ljudi dobre duše. Kad ste mali, vama treba klaun, nije važno govori li on engleski ili kineski. Važno da pjeva', rekao je ravnatelj specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra Ivan-Željko Weiss.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene