Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajlandska masaža u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svatko od nas ima omiljenu plažu, iako je vrlo teško izabrati najljepšu. A kako bi goste nagnali na vraćanje, upravitelji nekih plaža uvode dodatne sadržaje. Tako na jednoj od najljepših svjetskih plaža - dubrovačkim Banjama, ništa ne prepuštaju slučaju.

Iako možda izgleda kao scena s dalekog istoka, ovo je slika s dubrovačkih Banja. Ni poznata bosansko-hercegovačka pjevačica Selma Bajrami nije, kaže, mogla odoljeti zovu tajlandske masaže na plaži.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Slika nije dostupna Nekima ljeto još nije gotovo Zadnji dan rujna: Oni i dalje uživaju u moru....

- To je jedan, što bi se reklo, ljetni paket. Sve u jednom. Preko dana se sunčam, relaksiram se jednom dobrom tajlandskom masažom. A navečer se provodim s prijateljima, rekla je Selma Bajrami.

Selma očito nije jedina koja uživa na Banjama. Većinom inozemnim gostima ni današnja pasja vrućina nije teško pala.

Iako na elitnom mjestu, plaža turistima očito nije preskupa. Kava uz more i gradske zidine stoji 10 kuna, sokovi 18, a ležaljka i suncobran za cijeli dan 50 kuna. Uživanje na baldahinima i tajlandskoj masaži cijeni se prihvatljivih 200 kuna.

- Osim tajlandske masaže tu su i sportovi na vodi, što znači da imamo kompletnu ponudu sportova. Gosti su do sada zaista zadovoljni, što se tiče samog boravka na plaži stvarno nismo imali nikakve zamjerke, pa ni na cijene, ni na uslugu, rekla je Tanja Štrbac, s plaža Banje.

A može se, čini se, uživati i visoko u zraku. Uz kristalno čisto more, nije ni čudo što su Banje već godinama treća najljepša plaža svijeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene