Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavi rasplet

Opsadno stanje u malom prigradskom mjestu: "Ključan će biti iskaz žene koja se nalazi u bolnici"

Aktualno Galerija Srna Bijuk - 1 Srna Bijuk - 1 Foto: DNEVNIK.hr Srna Bijuk - 2 Srna Bijuk - 2 Foto: DNEVNIK.hr Srna Bijuk - 3 Srna Bijuk - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ubojstvo u Bjelovaru - 4 Galerija 1/4 >>
Stravično ubojstvo šokiralo je Bjelovar. Muškarac je ubio punicu i pokušao ubiti suprugu, a onda je sebi oduzeo život. Policija je na terenu cijeli dan. S mjesta ovog strašnog zločina javila se reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk.

"Žena koja je jutros zaprimljena u bolnicu s nekoliko ubodnih rana je operirana i iz bolnice kažu da je u stabilnom stanju", javila je reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk i dodala kako traje očevid, a u prigradskom naselju izgleda kao opsadno stanje. Čeka se i vodič sa službenim psom koji će pomoći tražiti čahure.

"Osim hladnog oružja kojim je ubodena žena, korišteno je i vatreno oružje", kazala je Bijuk. 

Policija još ne želi otkriti konkretne detalje, još slažu sliku ovog zločina koji je šokirao susjede. 

Pitanje je li obitelj od prije poznata institucijama.

Pročitajte i ovo Vojna vježba Ignoriranje znači kazne Građanima Srbije počeli su stizati pozivi za vojne vježbe: "Ne znam koje su procedure, ali ne želim da me mobiliziraju u slučaju rata"

"Iz centra za socijalnu skrb su nam rekli da obitelj nije bila u njihovoj evidenciji te da nikada prije nije bilo postupanja. Iz policije kažu da nisu postupali unazad posljednjih 20 godina. Što je bilo prije, ne otkrivaju. Još se slaže slika zločina. Očevid će sigurno potrajati do kasnih večernjih sati, a ključan će biti iskaz žene koja se nalazi u bolnici, koja će jedina moći otkriti što se zapravo događalo između nje, supruga i punice u proteklih nekoliko dana", kazala je reporterka Dnevnika Nove TV. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene