Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neću ponoviti grešku prethodnika'

Tadić: Srbija neće podržati referendum koji bi značio podjelu BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optužnice iz Srbije i Hrvatske izazivaju političke probleme kada je riječ o građanima BiH, pa to pitanje treba riješiti.

Poruka je to iz Karađorđeva, gdje su se sastali predsjednik Srbije Tadić, tročlano Predsjedništvo BiH, te predsjednik Turske Abdullah Gül. Predlaže se trilateralni sastanak na kojem bi uz Srbiju i BiH, sudjelovao i hrvatski predsjednik Josipović. U Karađorđevu se razgovaralo i o referendumu u Republici Srpskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Loša situacija' Tadić pesimističan po pitanju srpske kandidature za EU Slika nije dostupna Ali pljačka frižider 'Patuljasta' svinja Boris na prisilnoj dijeti

>> 'Nema mjesta likovanju i revanšizmu'

'Nikada neću ponoviti pogrešku koju su činili moji prethodnici i to baš i ovdje u Karađorđevu. Srbija nikada neće podržati bilo kakav referendum u BiH koji bi značio podjelu BiH, dovođenje u pitanje njenog teritorijalnog integriteta i njene cjelovitosti', poručio je Boris Tadić.

'Čini mi se da smo se mi ipak danas u Karađorđevuobračunali na neki način sa zlim duhovima i  onim vampirima prošlosti', zaključio je Željko Komšić, hrvatski predstavnik u Predsjedništvu BiH.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene