Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Svećenik vjernicima rekao da glasaju po savjesti, ali za oltar pozvao Krstičevića

Damir Krstičević, bivši ministar obrane
Damir Krstičević, bivši ministar obrane Foto: DNEVNIK.hr
Nedjeljna misa u crkvi sv. Lovre u Stobreču šokirala je dio vjernika nakon što je na kraju jutarnje mise s oltara vjernike pozdravio Damir Krstičević.

Damir Krstičević, bivši ministar obrane i kandidat u X. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima, na poziv župnika don Josipa Lončara kratko je pozdravio okupljeni narod nakon nedjeljne mise.

Pred kraj svete mise don Josip Lončar s oltara je rekao kako bi trebali glasati po svojoj svijesti i savjesti. No nakon toga u crkvi se pojavljuje Damir Krstičević, koji izlazi na oltar po pozivu don Josipa.

Pročitajte i ovo Josip Manolić u 105. godini Preminuo je Joža Manolić! Bio je dobar i s Tuđmanom i s Titom, rušio je i gradio sisteme

"Uz dužno poštovanje, mislim da Krstičević nema što raditi na oltaru, pogotovo nakon videa na TikToku gdje se dotični nije znao prekrižiti. Crkva nije predizborni skup", rekao je jedan od vjernika za Dalmatinski portal. Iako svećenik i Krstičević ni u jednom trenutku nisu poručili za koga bi vjernici trebali glasati, nekima je zasmetalo što se pokraj oltara nalazi političar u kampanji.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Na braniku Cure audiosnimke Plenkovića, on šuti, oglasio se HDZ: ''To je očajnička diverzija''

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!''

Krstičević je potvrdio za Dalmatinski portal da je bio na svetoj misi, ali je naglasio da nije očekivao poziv svećenika da pozdravi vjernike. Smatra da mu se don Lončar nije obratio kao političaru, već kao generalu koji je dao svoj obol u Domovinskom ratu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene