Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

U čemu se vozimo?

Strašno: U samo 10 minuta naša ekipa snimila nekoliko autobusa opasnih po život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za život se bori 74-godišnja putnica koja je tijekom polaska autobusa s karlovačkog kolodvora ispala iz vozila.

Vrata su bila neispravna, što sudske stručnjake zapravo i ne čudi, jer je čak svaki drugi autobus u Hrvatskoj neispravan.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Gospođa se u zavoju naslonila na vrata autobusa i ispala. Trenutačno je u bolnici u teškom stanju.

'Nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, poduzimaju se sve mjere koje su potrebne i njezin život u ovom trenutku je ugrožen', rekao je dr. Nedjeljko Strikić, ravnatelj bolnice u Karlovcu.

>> Karlovac: Starica ispala iz autobusa u vožnji

Vrata su bila neispravna. 'Nažalost, pola autobusa u Hrvatskoj je neispravno', rekao je ing. Alojz Vodnik, sudski vještak za tehničku ispravnost motornih vozila.

Nažalost, u deset minuta snimili smo ih nekoliko. Samo nismo snimili nikoga iz Croatia busa iz kojeg je gospođa ispala. Rečeno nam je samo da je tvrtka u stečaju. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene