Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sutra konvencija HNS-a: Budućnost biramo sad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS) upriličuje u subotu u Zagrebu programsku konvenciju pod sloganom "Budućnost biramo sad!" gdje će predstaviti kandidate svojih izbornih lista, a skupu će se programskim govorom obratiti HNS-ov premijerski kandidat Radimir Čačić i predsjednica stranke Vesna Pusić.

Osim što će dati ocjenu rada Vlade na odlasku, vodeći ljudi s lista i predsjednica Pusić predstavit će sažetak HNS-ovog izbornog programa tzv. "četverolista" kroz četiri reformska projekta: pravedno društvo, novi suverenitet, decentralizacija i ubrzani gospodarski razvoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osnovan GLAS "Ako je politika ono što se servira s Markovog trga ili Pantovčaka, onda smo disidenti" Slika nije dostupna Tema lokalni izbopri i Konvencija Bernardić sazvao sastanak predsjednika županijskih organizacija SDP-a

S tim izbornim programom HNS izlazi pred birače, želeći ostvariti Hrvatsku jake i stabilne srednje klase, najavio je voditelj Odnosa s javnošću HNS-a Mladen Ružman.

Dodao je i kako se na HNS-ovoj konvenciji u maloj dvorani Doma sportova očekuje oko 3.500 članova stranke, izborni stožeri iz svih izbornih jedinica i simpatizeri stranke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene