Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema svih razgovora

VIDEO: Sunce i toplina pobijedili sredinu studenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boravak na svježem zraku i u prirodi itekako može pridonijeti da budete u kondiciji. Vrijeme je idealno za šetnje ili razne aktivnosti na otvorenom.

Popunjene terase kafića podsjećaju na proljeće, nose se kratki rukavi, šeširići štite od sunca. Svi koji su pohitali van u šetnju jedva vjeruju živi na termometru. Labudovi u morskoj vodi prava su rijetkost i oni pričaju da je vrijeme posve neuobičajeno. Živa u termometru pokazuje 21 stupanj Celzijusa, a tako nam je bilo na početku ljeta. Trljaju ruke i ugostitelji, jer u studenome ranijih godina vani više nije bilo nikoga. Prekrasno vrijeme glavna je tema svih razgovora.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Snijeg u Europi - 3 DHMZ izdao upozorenje Ovih dana svi govore o polarnom vorteksu, koji stiže i u Hrvatsku: "Temperature bi se mogle spustiti do -15"

>> Građani neugodno iznenađeni prvim snijegom

Temperature koje se ne poklapaju s kalendarom neće naštetiti nikome, tek malo povećana doza opreza za one malo boležljivije. Ovakvo će se vrijeme zadržati još nekoliko dana. Zimske jakne ostaju doma, a izlazi se van u šetnju. Sunce dokazano popravlja raspoloženje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene