Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lome se koplja oko Bandića

Sukob u SDP-u: Komadina napustio sjednicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Predsjedništva SDP-a večeras je bilo izuzetno napeto. Nakon sukoba između Zorana Milanovića i Zlatka Komadine koji je i potpredsjednik stranke, Komadina je izbačen iz Milanovićeve sobe u kojoj se održavao sastanak.

Komadina je tražio da se na sastanku vodstva raspravlja o situaciji u Zagrebu nakon sukoba Bandića i Milanovićevih ljudi u zagrebačkoj skupštini kada su odbili rebalans i referendum za stadion. Milanović mu je navodno rekao da ne može on određivati dnevni red sjednice te mu je rekao da napusti prostoriju. Nakon toga je Komadina ustao i izašao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poznati glumac otvoreno o Varšavskoj Vili Matula: Taktika zastrašivanja nije uspjela Slika nije dostupna Reakcija predsjednika SDP-a 'Zanimljivo, u 30 dana tri prijave za SDP-ove čelnike'

>> Bandić: Sutra u 7 sati objavljujem kandidaturu

Milan Bandić nije na sjednici a večeras je prvo javnosti objavio da je zamrznuo članstvo u SDP-u na 90 dana da bi potom pozvao medije u 7 sati u Tomislavov dom na Sljemenu kako bi objavio svoju predsjedničku kandidaturu.

Tema je bila i Slovenija. Vojko Obersnel zamjerio je Milanoviću način na koji se SDP postavio u slučaju Arbitražnog sporazuma sa Slovenijom što sigurno nije pridonijelo uspostavljanju dobre atmosfere na sastanku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene