Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već peti put

Šuica ponovno potpredsjednica Kongresa lokalnih vlasti Vijeća Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica HDZ-a i predsjednica dubrovačkog Gradskog odbora stranke Dubravka Šuica peti je put izabrana za potpredsjednicu Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe, priopćeno je iz dubrovačkog HDZ-a.

Na izborima za vodeće funkcije u Kongresu Vijeća Europe glasovali su zastupnici iz 47 zemalja na zasjedanju 16. do 18. listopada u Strasbourgu. Za novog predsjednika Kongresa izabran je Herwig van Staa.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

>> Dubravka Šuica ponovno predsjednica dubrovačkog HDZ-a

U trenutku kada su pred nama izazovi punopravnog članstva u EU posebno je važno da Hrvatska ima svog potpredsjednika u Kongresu Vijeća Europe, kazala je Dubravka Šuica upozorivši Vladu RH kako je vrijeme da počne ozbiljno raditi jer se u posljednje vrijeme u Europi počela stvarati percepcija da Hrvatska stagnira. To nije dobro ni za investicije, ni za gospodarstvo niti za zadnji monitoring kazala je, kako se navodi se u priopćenju, Dubravka Šuica. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene