Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po prvi put

SUČELJAVANJE MILANOVIĆA I KARAMARKA: SDP spreman, odgovor HDZ-a se čeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gostovanje u nedjeljnoj emisiji, ukoliko predsjednik HDZ-a prihvati poziv mogao bi biti prvi susret dvojice čelnika, dvije najjače stranke u Hrvatskoj.

Prema pisanjima medija uskoro bi se mogao dogoditi prvi susret čelnika SDP-a i HDZ-a. Javni informativni servis navodno je uputio poziv Zoranu Milanoviću i Tomislavu Karamarku za sudjelovanje u emisiji 'Nedjeljom u 2' u kojoj bi se ovi lideri najvećih stranaka u Hrvatskoj mobli po prvi puta naći u debati.

Pročitajte i ovo HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati" Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde

Iako iz SDP-a javljaju kako do ovoga trenutka nije zaprimljen službeni poziv predsjedniku SDP-a i premijeru Zoranu Milanoviću za gostovanje u „Nedjeljom u 2“ na javnu tv debatu s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, podsjećaju da je premijer Milanović već u više navrata pozivao gospodina Karamarka na javnu tv debatu.

'Ukoliko poziv na javnu tv debatu s gospodinom Karamarkom bude upućen od nacionalne televizije ili od drugih televizijskih kuća, predsjednik SDP-a i premijer Milanović će se takvom demokratskom dijalogu odazvati', javljeno nam je iz SDP-a.

Na upit oko sudjelovanja u javnoj tv debati iz Hrvatske demokratske zajednice nisu odgovorili.

Podsjećamo, u petak je Tomislav Karamarko uputio 'pismo' Zoranu Milanoviću u kojem je naveo kako je sastanak njih dvojice 'prvi korak u prevladavanju dubokih podjela', a u subotu je premijer Milanović odgovorio na pismo te pozvao Karamarka u Sabor te napomenuo kako je u pravo to mjesto za njihov dijalog.

Gostovanje u nedjeljnoj emisiji, ukoliko predsjednik HDZ-a prihvati poziv mogao bi biti prvi susret dvojice čelnika, dvije najjače stranke u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene