Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 km od Trga bana Jelačića

Strava u Zagrebu: Bebu izgrizli štakori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bebu su napali i izgrizli štakori, ar oditelji su privedeni zbog loših uvijeta u kojima nastradali dječak živi.

Samo pet kilometara od centra grada obitavaju okrutni glodavci, štakori. Petak je bio koban dan za mladu romsku obitelj čije je dijete napao i izgizao štakor. Bebu prelivenu krvlju, staru samo 17 dana, u bolnicu su odvezli djed i stric koji su prolazili kroz crveno i jurili samo kako bi joj spasili život.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Obrtnička ulica, koja se nalazi nekoliko kilometara od glavnog zagrebačkog trga, dom je obitelji nastradalog dječaka. Otac i majka su uhićeni, te je protiv njih podnesena kaznena prijava zbog zanemarivanja djeteta tj. uvijeta u kojima živi. Osim prijave roditelji će se morati suočiti i s Centrom za socijalnu skrb.

>> Horor: Bespomoćni pacijent teturao bolnicom sa štakorom na vratu

Na mjesto tragedije došao je Muhamed Zahirović, predsjednik romske udruge 'Madara' koja je u suradnji s gradom Zagrebom pokrenula akciju saniranja područja u kojem romska obitelj živi, akcija se provodi već nekoliko dana.Prema procjenama riječ je o području u kojem ljudi žive kao u 15. stoljeću, prenosi Slobodna Dalmacija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene