Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronašli tijelo

Djed mališana stravično stradalog u požaru: "Strašno je ovo što se dogodilo. Kuću ćemo obnoviti, ali dijete nam je poginulo"

Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 3
Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 3 Goran Srdanov/Nova.rs
Aktualno Galerija Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 3 Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 3 Foto: Goran Srdanov/Nova.rs Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 1 Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 1 Foto: Goran Srdanov/Nova.rs Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 2 Dijete stradalo u požaru u Beogradu - 2 Foto: Goran Srdanov/Nova.rs +0 Ilustracija Galerija 1/4 >>
U požaru koji je u ponedjeljak buknuo u kući u Železniku smrtno je stradalo trogodišnje dijete.

Požar je izbio u jednom objektu u beogradskom naselju Železnik, a dojava vatrogascima stigla je oko 8 sati.

Vatrogasci su na terenu zatekli objekt od 30 kvadrata u plamenu, a nakon gašenja požara pronašli su tijelo djeteta, javlja Nova.rs.

Djed nastradalog dječaka progovorio je za srbijanske medije.

"Snaha je otišla odvesti stariju djecu od 6 i 9 godina u školu. Obično ih je sve vodila, ali jutros joj je bilo žao buditi najmlađeg, pa ga je ostavila da spava. Svi mi ovdje živimo zajedno, a moj sin je izašao na kratko da se vidimo. Nitko ne zna kako je izbio požar. Kada je počelo gorjeti, pokušali smo ući, ali nismo mogli. Ruke su mi opečene, ali nisam uspio ući. Strašno je ovo što se dogodilo. Kuću ćemo obnoviti, ali dijete nam je poginulo", rekao je Bajruš Ajvazi neutješni djed za Nova.rs.

 

 

Aktualno FOTO Šef UN-a: "Gaza postaje groblje za djecu", Izraelska vojska: "Ulazimo u grad u roku od 48 sati" Izraelski vojnici kod granice s Gazom Izraelski vojnici kod granice s Gazom Foto: Afp Rat Izrael - Gaza Rat Izrael - Gaza Foto: Afp Gaza Gaza Foto: Afp U pojasu Gaze nije sigurno - 7 U pojasu Gaze nije sigurno - 7 Foto: DNEVNIK.hr U pojasu Gaze nije sigurno - 4 U pojasu Gaze nije sigurno - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Muškarac u ruševini u Khan Yunisu Svijet FOTO Šef UN-a: "Gaza postaje groblje za djecu", Izraelska vojska: "Ulazimo u grad u roku od 48 sati" 1/8 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene