Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maltretiranje životinje

Užasan prizor: Psa zavezali žicom za kamen i kamen bacili u Dravu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U našu redakciju stigla je fotografija iz osječke Udruge Pobjede i azila za napuštene pse u Nemetinu na kojoj se vidi kako je netko, iz tko zna kakvih razloga, žicom svezao bespomoćnog psa za kamen i kamen bacio u rijeku Dravu.

Jedan od volontera Azila slučajno se našao na tom dijelu obale Drave kada mu je nekoliko ljudi s broda koji je prolazio doviknulo da se u plićaku nalazi svezan pas. 'Tom je psu netko želio smrt, a samo sudbina i zaista igra slučaja i trenutka, željeli su da ga netko vidi i spasi. Pas je bio u velikom šoku, jer je vjerovatno satima stajao na suncu, u nemogućnosti pomaknuti se zbog kamena za koji je bio zavezan žicom. Mi smo duboko ganuti i razočarani ovim, kao i mnogim postupcima svojih sugrađana, jer teško je pomiriti se s činjenicom da osobe koje su u stanju učiniti ovakvo nešto žive oko nas', stoji u dopisu Udruge Pobjeda.

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

>> Sramota: Muškarac usred Zagreba maltretirao nepomičnog psa

Udruga će podići prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a mole sve koji prepoznaju psa ili znaju nešto o slučaju neka ja ve na broj 095/872-3087 kako bi se lakše ušlo u trag počinitelju.

Pas je mlađi crni mužjak, većeg rasta, veselog karaktera i izrazito druželjubiv i s ljudima i s drugim psima. Udruga mu ovim putem pokušava naći i novi dom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene