Obavijesti Video Pretražite Navigacija
40 glazbenih festivala

Strani mediji o Hrvatskoj: Najpoželjnije europsko festivalsko odredište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo ovoga ljeta u Hrvatskoj se održava više od 40 glazbenih festivala. Stotine tisuća posjetitelja Hrvatsku su posjetile upravo zbog glazbene ponude. Iako je špica turističke sezone iza nas, nekoliko popularnih festivala tek će se održati.

Strani mediji o Hrvatskoj pišu kao najpoželjnijem europskom festivalskom odredištu, ali strancima tek rijetke hrvatske turističke agencije nude festivalske aranžmane.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

'Za sada se ipak time više bave sami organizatori putovanja koji na svojim službenim web stranicama festivala nerijetko nude upravo odvojene usluge poput leta, transfera ili samih karata', objašnjava Meri Matešić, direktorica HTZ-a.

>> Na Jadranu mnogi objekti ne primaju kreditne kartice

Ponude za posjetitelje komentirala je i Sandra Gobin iz Putničke agencije u Puli: 'Mi kao agencija objedinjavamo kompletnu ponudu, dajemo im sugestiju dolaska do same destinacije, nudimo uslugu smještaja a i za vrijeme samog festivala nudimo i dodatne usluge.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene