Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahtjev i zastupnicima

Stožer za obranu Vukovara traži objavu devet registara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako se može objaviti Registar branitelja, zašto se ne bi mogao objaviti registar onih koji su napadali državu, koji su sudjelovali u privatizaciji, koji se nisu odazvali na mobilizaciju, poručio je čelnik Stožera, Tomislav Josić.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara traži da država objavi devet registara. Na prvom mjestu je registar sudionika u pretvorbi i privatizaciji, a traži se i objava imena svih rukovoditelja tajnih službi bivše SFRJ, te imena onih koji su vršili likvidacije, no do danas se, istaknuli su na konferenciji za novinare, nitko nije očitovao o njihovom zahtjevu.

Stožer prikupio 650.000 potpisa za referendum o ćirilici

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati

"Rečeno je kad je objavljen Registar branitelja da je to najveći vid demokracije. Ako se može objaviti Registar branitelja, zašto se ne bi mogao objaviti registar onih koji su napadali državu, koji su sudjelovali u privatizaciji, koji se nisu odazvali na mobilizaciju itd... itd... Mi ćemo od saborskih zastupnika tražiti da se ti registri javno objave", poručio je Tomislav Josić, predsjednik Stožera za orabnu hrvastkog Vukovara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene