Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stožer Vladi i premijeru:

'Nije li degutantno da vam porezni obveznici plaćaju put u Vukovar 18.11.?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stožer za obranu hrvatskog Vukovara uputio je danas otvoreno pismo predsjedniku Republike Ivi Josipoviću i Vlade Zoranu MiIanoviću, ministarstvima i 'svim politikantima u Hrvatskoj'.

U otvorenom pismu Stožer im zamjera što Vukovar, Škabrnja i ostala mjesta iznimno stradala u Domovinskom ratu nemaju status mjesta posebnog pijeteta.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA HRVOJA KREŠIĆA Nelagoda, suzdržanost i formalnost na Pantovčaku! Tvrda kohabitacija se nastavlja: "Sumnjam da će Milanović odustati od borbe" Gordan Grlić-Radman Iz minute u minutu Odlazi Grlić Radman? Poznato tko bi ga mogao zamijeniti: Simpatizeri DP-a na originalan način pokazali negodovanje

Premijeru Milanoviću i, kako su naveli, 'sudionicima njegova kola', iz Stožera postavljaju pitanje nije li 'degutantno da mu porezni obveznici plaćaju protuzakonito postavljanje ploča, čuvanje protuustavno postavljenih natpisa, enormne policijske straže i neviđenu hordu interventne policije kao i put u Vukovar na 18. studenog?'

>>Ozlijeđeni je branitelj stabilno, vukovarski Stožer će tužiti policiju

'A ove godine, kada se u svjetlu sve ove vaše bijede i bezakonja koji vršite, Hrvatska dijeli na čestitu, vukovarsku, i na ovu vašu, nevukovarsku Hrvatsku, uplašili ste se da ćete ostati sami u koloni, za čije sudjelovanje vas plaćaju hrvatski porezni obveznici? Hoćete li našim novcem platiti i pratnju? Hoćete li platiti i dolazak onih koji će vam toga dana hodati uz bok kako ne biste hodali sami, kako se u kadrovima vaših, srboslavenskih medija ne bi ogledao sav vaš jad i vaša bijeda?', pitaju iz Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u pismu otvorenom za javnost.

Državnim dužnosnicima, ujedno zamjeraju što, kako se tvrdi u tom pismu, za dolazak u Vukovar 'uzimaju dnevnice' te predlažu da dnevnice, kada im već pripadaju, daju kako bi se svim domoljubima koji dolaze u Vukovar 18. studenoga iz različitih krajeva Hrvatske osigurao topli obrok. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene