Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EROTSKE PRIČE, BRZI KREDITI...

Provjerili smo što se dogodilo sa stranicom Predsjednica.hr: "Treba imati želudac za takve stvari, ali vidio sam i gore''

Aktualno Galerija Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Foto: DNEVNIK.hr Što je sa stranicom predsjednica.hr? - 2 Što je sa stranicom predsjednica.hr? - 2 Foto: DNEVNIK.hr Što je sa stranicom predsjednica.hr? - 1 Što je sa stranicom predsjednica.hr? - 1 Foto: DNEVNIK.hr Goran Duškić Goran Duškić Foto: DNEVNIK.hr +0 Marija Horvat Galerija 1/5 >>
Kako se bogato udati, poboljšati ljubavni život ili doći do brzog kredita. Iako zvuče kao da su iz lifestyle rubrika, savjeti su to sa stranice predsjednica.hr, s koje je svoje poruke slala bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Kako je nekad službena stranica tako olako završila u tuđim rukama, istražila je ekipa Dnevnika Nove TV.

Erotske priče. Kako upoznati bogatog muškarca iz Amerike. Tablete za potenciju bez recepta. Samo je dio ponude na internetskoj adresi predsjednica.hr. Nekadašnja stranica bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nudi nešto drugačiji sadržaj, pa čak i brze kredite.

Kako je do toga došlo objasnio je stručnjak za Internet marketing.

"Vlasnik domene ne produži domenu nakon godinu dana i novi vlasnik može njome upravljati na koji god način želi. Treba imati želudac za takve stvari, ali vidio sam i gore", rekao je Goran Duškić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Da se ne iznenadite Na nekad službenoj stranici Grabar-Kitarović danas je... ma pogledajte sami

Poslijepodne - druga priča. Nakon što smo upite poslali na tri adrese Uredu predsjednika, pružatelju usluga Carnetu i Kolindi Grabar Kitarović, stranica predsjednica.hr više ne postoji.

"Mislim da je jako smiješno koliko naša država malo uređuje svoj internetski prostor. Ne želim ni znati što se događa s našim podacima", kaže Lana.

"Ne može se samo tako pustiti da propadne, da neko drugi kupi domenu, to je po meni jako neodgovorno", smatra Valent.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec hit model! Kolinda ponosno nosi haljinu koja je nazvana po njoj, a pogledajte kako stoji još jednoj poznatoj Hrvatici

"Čudi me da se tako nešto uopće može dogoditi", kaže Stela.

Nakon preuzimanja ureda od Grabar Kitarović o domeni je trebao brinuti Ured Zorana Milanovića, koji je prema proceduri bio obaviješten o istjecanju domene.

Danas vlada muk.

Iz Carneta kažu da je baš danas Odlukom Povjerenstva za upravljanje domenom predsjednica.hr deaktivirana.

Pročitajte i ovo Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 komplimenti se nižu Kolinda nikad popularnija na društvenim mrežama, njezine nove fotke svi su jedva dočekali: "Ljepotice naša!"

Za komentar smo pitali i bivšu predsjednicu, koja odgovara u blagdanskom duhu.

"Dobar dan. Sretan Božić i svako dobro", kazala je Kolinda Grabar Kitarović.

Iako je stranica dekativirana i sadržaj uklonjen vlasnici su i dalje Bugari, odnosno tvrtka KD CAPITAL i to od ožujka 2020. godine.

Privremena deaktivacija traje dok se ne riješe sporna pitanja stoga želite li zakupiti predsjednica.hr samo trebate pričekati svoj red.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene