Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD KONSTRAKTE DO HLADNOG PIVA

Što je sve na playlistama predsjednika Sabora? Stručnjakinja poručuje: "Oni koji kritiziraju postaju samo figure u zamišljanju duhovite situacije"

Aktualno Galerija Gordan Jandroković i Dalija Orešković Gordan Jandroković i Dalija Orešković Foto: DNEVNIK.hr Gordan Jandroković i Ivana Kekin Gordan Jandroković i Ivana Kekin Foto: DNEVNIK.hr Gordan Jandroković Gordan Jandroković Foto: DNEVNIK.hr +0 Gabrijela Kišiček Galerija 1/4 >>
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković često da do znanja da mu domaći hitovi nisu strani. A zna i one s Eurosonga, pa se u sriijedu poslužio stihovima Konstrakte! No, stoji li iza stihova i nešto drugo? Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan.

Eurovizijsko ludilo nije zaobišlo ni Sabor. "…Da se s njima, kao s toalet papirom nešto obriše! I što ćemo sad?", rekla je Dalija Orešković, na što je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković dodao: "A zastupnica mora biti zdrava!"

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor Velike cifre Ušli su u Sabor i imaju pravo na milijune eura iz proračuna, pogledajte iznose Gordan Jandroković kontrole na granicama Jandroković: "Kada bi ovo bio kraj Schengena, onda bi to bio i kraj Europske unije"

Iskoristio je Jandroković i situaciju pa saborskoj zastupnici Ivani Kekin citirao stihove koje potpisuje njezin suprug i bend - Hladno pivo!

Kekin je rekla: "…da li je radar za kadar premijera Plenkovića u potpunosti neispravan ili je radar za kadar upravo tako kalibriran?" – a Jandroković dodao: "kolegice Kekin, pa nije sve tako sivo!"

Komuikacijaska stručnjakinja Gabrijela Kišiček kaže: "Želi pokazati da je duhovit i da je u trendu."

Koliko je duhovit, ostavit ćemo biračima da prosude, no korištenje ovakvog humora ima još jednu – važniju funkciju.

"Gubi se uopće ozbiljnost rasprave, na taj način se diskreditiraju oponenti odnosno oni koji kritiziraju, oni postaju samo figure u nekom zamišljanju duhovite situacije", dodala je Kišiček.

Pa je tako u sjeni ostalo ono što su mu govorile oporbene zastupnice Orešković i Kekin, ali i pitanje o sudbini bivše ministrice Žalac.

"Jer kad se svi počnu smijati i govoriti o određenoj fori, tada se zaboravlja što je osoba koja je kritizirala zapravo imala za reći", kaže Kišiček.

Na sve ovo – većina se dobro nasmijala. No ono što je u pozadini, a to su itekako važna pitanja za Hrvatsku – mnoge bi prije rasplakalo. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene