Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozna pojava

Pojavilo se Crno Jaje koje ispunjava sve želje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakciji smo dobili intrigantni mail koji obećava ispunjenje želja!

Pošiljatelj maila kaže da je autor, za sada još uvijek tajnog, projekta CrnoJaje.hr koji se oslanja na želje svih građana Hrvatske kojima će ispuniti sve realno dostupne želje, ukoliko odete web stranicu www.CrnoJaje.hr i ispunite formular za ispunjavanje želja!

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! PR Oglas Kreće sezona najboljih wellness & spa ponuda!

Tajanstveni pošiljatelj tvrdi da CrnoJaje.hr nije generator lažnih obećanja pa vam sigurno neće proći želja da u roku od mjesec dana prođe recesija u Hrvatskoj, da dobijete 5 na ispitu na fakultetu ili da odletite na Mjesec tijekom ove godine, no nemojte se previše ustručavati oko želja...jer MNOGE će ih ispuniti!

Ne želi otkriti po kojem principu će birati redoslijed ispunjavanja upisanih želja tako da vam ne može natuknuti kako da 'igrate', no upozorava kako vas ništa ne košta da kliknete na www.CrnoJaje.hr i zaželite ono što želite ostvariti, a nemate sredstava za to....

Znamo da su nama prvi na popisu put na romantični Santorini, karnevalsku Veneciju ili pak u Ameriku na neku od tehnoloških konferencija. No, nemojte da vas zavara ovaj trag jer poželjeti možete čitav spektar toga.

Prvog dana veljače saznat ćemo svi o čemu se radi. I možda biti sretni zbog toga.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene