Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima li MOST-u spasa?

Petrina gradonačelniku Omiša: Ti si lažov bez premca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Omiša izjavio je danas kako ga je Stipe Petrina pokušao vrbovati da da podršku SDP-ovoj Vladi.

Stipe Petrina optužuje MOST, tj. Nacionalano vijeće, da odluke donosi bez znanja svih, a smatra i kako postoji mogućnost kupovanja zastupnika.'Moje je mišljenje da je HDZ u tome vještiji, a je li to tako vidjet ćemo u četvrtak. Očigledno je da ima stvari za koje ne znaju svi članovi MOST-a, a među njima sam i ja', rekao je Petrina za Novu TV. 'Njegovo konstantno laganje i napadanje Mosta u zadnjih desetak dana ima prikrivene motive. Osobno sam spreman i otići na poligraf potvrditi da mi je nudio da podržim SDP, kako bi se time osigurala sredstva za naše lokalne zajednice u Primoštenu i Omišu', izjavio je danas Ivan Kovačić, gradonačelnik Omiša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Bit će teško...' Novinari upitali 'kako će MOST odlučiti koju stranu podržati' - I dobili su odgovor Slika nije dostupna 'Vrijeme je isteklo jučer' Pogledajte dramatičan govor Bože Petrova

Stipe Petrina promptno je odgovorio na Kovačićeve izjave.

'Kovačiću moje si najveće razočarenje!!! Lažov bez premca!! Jasno je da si podlegao pritiscima - najprljavije je što lažeš da sam ja od tebe tražio da dođem u MOST! Ti si taj koji me je molio da dođem u MOST! Bezbroj puta sam ti rekao da samo tebi vjerujem, a ti si me izdao', napisao je na Facebooku Stipe Petrina.

ŽESTOKI ODGOVOR STIPE PETRINE 'Petrov nije slobodan čovjek'

'Smatram Kovačiću da javnost mora znati što se to dešava na sastancima MOST-a pa tebe kao poštenjačinu molim da im to objasniš', navodi dalje u svom žestokom odgovoru Stipe Petrina, te dodaje ' da sam bio fanatik MOST-a, poslije onoga što sam doživio u subotu na sastanku, kada ste onako maltretirali dvije gospođe iz HRID-i, jako bi se zamislio želim li ostati s takvim društvom'.

Odgovorio je Petrina i na poziv na poligraf te dodao kako prihvaća, te kako je najbolje da odu obojica.

 

Kovačiću moje si NAJVEĆE RAZOČARENJE !!LAŽOV BEZ PREMCA !!Jasno je da si PODLEGAO PRITISCIMA -Najprljavije je što LAŽEŠ...

Posted by Stipe Petrina on 30. studenoga 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene