Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuda terorizma

Stier izrazio sućut povodom terorističkih napada u Istanbulu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj mrtvih u dvostrukom terorističkom napadu kod stadiona Bešiktaša u središtu Istanbula porastao je s 38 na 44, izjavio je u ponedjeljak turski ministar zdravstva Recep Akdag.

Potpredsjednik vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier izrazio je sućut turskom kolegi, ministru vanjskih poslova Mevlutu Cavusogluu, povodom terorističkih napada u subotu u središtu Istanbula u kojemu su po novim podacima ubijene 44 osobe, priopćeno je u ponedjeljak iz MVEP-a.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

"Ministar Stier je u ime Ministarstva vanjskih i europskih poslova i svoje osobno ime ministru Cavusogluu prenio izraze iskrene sućuti upućene Vladi Republike Turske i obiteljima žrtava, a ozlijeđenima zaželio što skoriji oporavak", navodi se u priopćenju.

Stier, koji je izrazio sućut turskom šefu diplomaciju u nedjelju u osobnom kontaktu, istaknuo je da Hrvatska oštro osuđuje sve terorističke napade te da u ovom tužnom trenutku izražava solidarnost s Turskom i njezinim stanovnicima.

Broj mrtvih u dvostrukom terorističkom napadu kod stadiona Bešiktaša u središtu Istanbula porastao je s 38 na 44, izjavio je u ponedjeljak turski ministar zdravstva Recep Akdag, a prenijeli su mediji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene