Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje iz Vlade

Stanje ministra Ostojića i dalje ozbiljno, ali stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb, priopćeno je iz Vlade.

Iz Vlade su u ponedjeljak priopćili kako je stanje ministra Ranka Ostojića 'i dalje ozbiljno, ali uz intenzivne mjere liječenja, stabilno'.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Danijel Škvorc Na rubu smrti Probudio se i nije mogao hodati, a onda je započela njegova borba za život: "Razmišljao sam hoću li se sutra probuditi"

'U kliničkom tijeku uočeno je blago poboljšanje upalnih parametara. Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb', priopćili su.

Ostojićevo stanje ozbiljno - zadržan na intenzivnom liječenju!

Podsjetimo, kod potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ostojića utvrđen je upalni proces u području vrata, te je hitno izvršen operativni zahvat i drenaža upalnog procesa, a zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene