Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lova do krova

Zagrepčanin uplatio dva eura pa se šokirao: "Nisam nikome rekao za dobitak..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvoje igrača iz Hrvatske dobilo je svaki više od 80 tisuća eura u igrama na sreću. Otkrili su na što će novac potrošiti i kako su osvojili toliki iznos.

Izvlačenje Eurojackpota ovog utorka ponovno je donijelo Jackpot u Njemačku, ali se sreća osmjehnula i jednom Zagrepčaninu. On je usput na benzinskoj postaji uplatio jednu kombinaciju Eurojackpota od dva eura. Baš zbog te kombinacije osvojio je gotovo 83.000 eura. 

Ovo mu je prvi veliki dobitak iako redovito igra Eurojackpot i Loto 6. Da je upravo njegov listić dobitan saznao je na vijestima, pa ga je više puta provjeravao jer nije mogao vjerovati da je baš on sretni dobitnik.

Pročitajte i ovo Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

"Dobitak me potpuno iznenadio i isprva sam bio u laganom šoku", prepričao je. Ovo iznenađenje dobro mu je došlo jer će mu dobitak pomoći u ostvarenju nezaboravnog životnog iskustva.

"Za dobitak nikome nisam rekao, a iskoristiti ću ga za jedno lijepo putovanje, na medeni mjesec", dodao je.

Sretni dobitnik nastaviti će igrati kao i do sada, a za igrače Hrvatske Lutrije ostavio je poruku da se ne odustaju jer: "Sreća je možda blizu vas".

"Pogodila ništa, a osvojila sve"

Svoj prvi veliki dobitak podignula je još jedna dobitnica koja je odigrala igru Sve ili Ništa te je ne pogodivši niti jedan broj osvojila Jackpot od 80.000 eura.

Sretna dobitnica igra povremeno različite lutrijske igre već više od 20 godina, a Sve ili Ništa igra odnedavno: "Jednom zgodom mi je gospođa u pošti preporučila novu igru, i dobro da je jer sam pogodila ništa, a osvojila sve".

Pročitajte i ovo Sebastijan kod Zaprešića Policija objavila tko je ubio dva psa dok su bili u šetnji s vlasnicom: "Ispalio je hitce..."

Igranje lota joj je draga razonoda, a svoj dobitak će uložiti pametno, u energetsku obnovu doma: "Ljudi obično kad dobiju na lotu odmah kupe skupe aute, a ja ću kupiti skupe prozore", kroz smijeh je kazala sretna dobitnica.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene