Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Kotromanović:

'Dunja je sretna! Obitelj će konačno biti skupa!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oslobađajuću presudu generalima Gotovini i Markaču komentirali su ministri obrane i branitelja Kotromanović i Matić.

Oslobađajuću presudu generalima komentirao je i ministar obrane RH Ante Kotromanović

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kotromanović razočaran u Vladu 'Diplomatski kanali mogli su za Purdu učiniti više' Slika nije dostupna Žestoka prepucavanja oporbe i Vlasti Odjeci odluke: 'Ovo je velika katastrofa za Hrvatsku'

'Sretan sam, tvrdili smo da je akcija bila čista i sad imamo i papir kojim se to potvrđuje, ja se nadam da nas nitko više neće prozivati za Oluju, za to što smo radili svoj posao kao vojnici. Taklo sam sretan da će danas Markač i Gotovina biti u Zagrebu . Ja sam uvijek tvrdio da je Gotovina nevin i nisu mi vjerovali', rekao je ministar Ante Kotromanović koji je službenim zrakoplovom otišao po oslobođene generale.

Kotromanović je dodao i kako se čuo s Gotovininom suprugom Dunjom te kako je sretan da će obitelj konačno biti skupa. I Dunja Gotovina putovala je vladinim zrakoplovom koji je generale dovesti u Hrvatsku.

Matić: Hvala braniteljima na molitvama, očito su upalile!

Ministar hrvatskih branitelja Predrag Fred Matić u izjavi za Novu TV rekao je kako su se poklopili pravda i pravo. 'Zahvalio bih se svim hrvatskim braniteljima koji su se molili za generale, očito je upalilo', rekao je dobro raspoloženi ministar.

Napomenuo je i kako je sada dokazano da je Domovinski rat bio oslobodilački te da je Republika Hrvatska bila izložena agresiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene