Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretni dobitnik

Srbija: Ostao bez posla pa osvojio više od 60.000 eura na lotu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Srbin za svega 260 dinara kojima je kupio listić, osvojio 7.169.424. dinara i to nakon što je nedavno ostao bez posla.

Stanovnik Pirota u Srbiji je, nakon što je ostao bez posla, za 260 dinara kupio listić te odigrao dvije loto i loto plus kombinacije te jedan džoker broj. Vjerojatno nije ni sanjao da će baš on biti taj koji će osvojiti 7.169.424 dinara, odnosno 64.754 eura.

>> Već godinu dana traže dobitnika milijun dolara!

'Dolazio je jučer ovdje. Bio je jako uznemiren. Dala sam mu čašu vode i bombon da se smiri jer nisam kod sebe imala kocku šećera', kazala je Dragica Kostić, djelatnica Lutrije Srbije za Blic.
Upravo je ona sretnom dobitniku, za kojeg kaže da ima oko 47 godina, predala listić.

'Kad je čuo da je sretni dobitnik, došao je provjeriti je li to točno. Ruke su mu se tresle. Razumijem ga i ne znam kako bih se ja osjećala da sam dobila ovoliki novac za koji mogu kupiti dva dvosobna stana u Pirotu, dodala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija lova do krova Splićanin koji je osvojio 180 tisuća eura otkrio kako je došao do dobitka Hrvatska Lutrija Nije htjela odustati Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene