Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV

Gdje je zapelo? Spornu nekretninu Lovro Kuščević još uvijek nije upisao u katastar

Lovro Kuščević reže pršut (Foto: Dnevnik.hr)
Lovro Kuščević reže pršut (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Lovro Kuščević reže pršut (Foto: Dnevnik.hr) Lovro Kuščević reže pršut (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Priopćenje iz USKOK-a (Foto: Dnevnik.hr) Priopćenje iz USKOK-a (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Lovro Kuščević ministar Uprave (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Sporna nekretnina bivšeg ministra uprave Lovre Kušćevića još uvijek nije upisana u katastar, doznaje Dnevnik Nove TV.

"Svi moramo raditi na evidenciji u katastru. Upravo sam zato 13. lipnja ove godine predao zahtjev da se evidentiraju, angažirao sam geodeta. Ako bude pokrenut postupak zbog toga što nisam evidentirao to 2008. godine kada sam trebao, onda ću se ponašati po odluci suda", rekao je tadašnji ministar uprave Lovro Kuščević u Dnevniku Nove TV prije gotovo dva mjeseca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "zaboravnost" košta Kuščević se vratio na posao županijskog vijećnika: Spornu nekretninu još uvijek nije upisao u katastar, pokrenut prekršajni postupak Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) tražit će objašnjenje Plenković o Kuščeviću: ''Moj ritam je takav da ne mogu na osnovu kratkih medijskih naslova pratiti sve te teme''

Iako je tadašnji ministar tvrdio da je neupisivanje kuće u katastar običan propust i da će ga odmah ispraviti do danas se ništa nije promijenilo.

"Slijedom Vašeg upita uvidom u službenu evidenciju iz nadležnosti Državne geodetske uprave za k.č. 3898 i 4038 u k.o. Nerežišća razvidno je da nije bilo promjene u katastarskom operatu", potvrđeno je za Dnevnik Nove TV iz Državne geodetske uprave.

I dok oni čekaju da Kuščević napokon upiše svoju spornu nekretninu, USKOK i policija više nisu čekali i u utorak su upali u Kuščevićev posjed na Braču. Potvrđeno je da je riječ o izvidima i to u aferi oko nekretnina i prenamjene zemljišta, a zbog kojih je Kuščević napustio Vladu.

"Riječ je o aktivnostima koje provode policija i DORH, nemam drugih komentara. Vidjet ćemo što će biti od toga", komentirao je u utorak u Opatiji premijer Andrej Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene