Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa među sindikatima

Avberšek: Babić je sindikalna sramota!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spomenka Avberšek za Ivicu Babića rekla je da je zbog njegovog ponašnja on 'sindikalna sramota'.

Prije sastanka s ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem, predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske Spomenka Avberšek, rekla je kako je predsjednik sindikata liječnika Ivica Babić 'sindikalna sramota', zbog načina na koji se ponaša.

Pročitajte i ovo Dječji vrtić - 2 Nakon neuspješnih pregovora Zaposlenici vrtića najavili štrajk: "Naši zahtjevi su jasni..." Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

Ivica Babić odgovorio je na tu opasku kazavši kako nije bitno što se govori nego tko govori i kako bi trebalo ispitati njezinu profesionalnu prošlost.

>> Liječnici: Svaki dan radit ćemo kao da je nedjelja

Predstavnice sestara prije današnjeg sastanka kazale su kako su sretne jer su uspjele postići dogovor te da podržavaju liječnike u njihovim zahtjevima.

Podsjetimo, Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske i Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i medicinskih tehničara jučer su u 19 sati prekinuli devetodnevni štrajk sestara i tehničara u bolnicama, dok se Sindikat liječnika nije uspio dogovoriti s ministarstvo zdravlja te nastavljaju štrajk. Najavili su njegovu radikalizaciju, odnosno kažu kako će od ponedjeljka do daljenjega raditi kao da je nedjelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene