Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje se i otvaranje

Splitsko rodilište na tehničkom pregledu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 15 mjeseci čekanja, političkih previranja i muke oko pristupne ceste, danas je počeo tehnički pregled novog splitskog rodilišta.

Očekuje se da će stručna komisija obilaziti zgradu oko četiri dana. Kontrolirat će se instalacije vode, struje, plinova, telekomunikacija i sve ostalo što je potrebno u novoj zgradi. Ako se utvrde manji nedostaci, bit će otklonjeni u roku od dvadesetak dana, a veće čelni ljudi bolnice ne očekuju. Nakon toga trebala bi se dobiti uporabna dozvola, a onda slijedi preseljenje. Prve bebe mogle bi se roditi početkom iduće godine.

Pročitajte i ovo Počela Vinistra (Foto: Dnevnik.hr) Uz pridržavanje mjera U ovoj županiji je epidemiološka slika takva da planiraju i neke manifestacije: "Trend je dobar" New York (Foto: Getty Images) Ukinuli i policijski sat Bili su jedno od najvećih žarišta korone u svijetu, a sad su napokon najavili potpuno otvaranje: "Spremni smo"

>> Splićani prosvjeduju zbog ceste prema rodilištu

'Otvaranje rodilišta bi trebalo bit prije Božića, a ja se nadam i veselim se tom momentu, ali eto koga ugrize zmija onda se i gušterice plaši, narod kaže, pa zato ne bi davao preciznije ili puno optimistične izjave vidjet ćemo što će se događat ovih sljedećih dana', rekao nam je Dujomir Marasović, ravnatelj KBC Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene