Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal na Marjanu

Splitski SDP-ovci protiv gradnje restorana Fani Horvat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP Splitsko-dalmatinske županije traži od županijskih čelnika da ospori najavljenu gradnju restorana kojeg na Marjanu planira napraviti Fani Horvat.

'Županija treba pobiti ugovor po kojem je Fani Horvat kupila zemljište na Marjanu jer se nije poštovalo načelo prava prvokupa. Županija treba pronaći sredstva za kupnju te parcele, ali i drugih parcela na Marjanu koje se stave na prodaju', rekao je Veljan Radojković iz SDP-a Splitsko-dalmatinske županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sam sebi dao dozvolu Isti dan kad je Kerum potpisao koaliciju s HDZ-om, odobrena je gradnja na Marjanu Slika nije dostupna Objekt od 300 četvornih metara Udruga Za Marjan prosvjeduje: Fani Horvat traži dozvolu za gradnju

>> FOTO: Kako Fani vidi Marjan

>> Splitsko-dalmatinska županija najavila tužbu protiv Fani Horvat

'Nitko na Marjanu ne štiti javni interes, a bilo koji sličan oblik građenja na Marjanu je nedopustiv', istaknuo je Radojković. SDP-ovci su istaknuli i kako ovakva gradnja nije u duhu i slovu GUP-a koji predviđa da se na Marjanu smiju graditi objekti u funkciji plaža. 'Restoran koji bi Fani Horvat gradila nema nikakve veze s plažom', zaključili su SDP-ovci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene