Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP je doživio debakl

HDZ: Baldasar treba dati ostavku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski HDZ zatražio je danas ostavku gradonačelnika Ive Baldasara tvrdeći kako su rezulati nedavnih kotarskih izbora pokazali da je vladajući SDP doživio debakl te da se građani ne mire sa aktualnom SDP-ovom vlašću.

Nakon konstituiranja 32 vijeća gradskih kotareva i mjesnih odbora, HDZ-ovoj koaliciji pripalo je 19 predsjedničkih mjesta, a SDP-u samo jedno. U preostalih 12 gradskih kotareva, deset čelnih mjesta pripalo je različitim nezavisnim listama, a dva HNS-u. U dva kotara, Žnjanu i Varošu, izbori će se ponoviti, priopćio je splitski HDZ.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

'Sa SDP-om više gotovo nitko ne želi koalirati, a nakon ovakvog debakla vrijeme je da gradonačelnik najozbiljnije razmisli o ostavci i raspisivanju prijevremenih izbora', ističe splitski HDZ i poručuje kako su kotarski izbori najbolji pokazatelj većinskog raspoloženja Splićana, koji se ne mire 's diletantizmom i nesposobnošću aktualne SDP-ove vlasti'.

Splitski HDZ optužio Baldasara za krivotvorenje dokumenata i zlouporabu položaja i ovlasti

Po tumačenju splitskog HDZ-a, pobjeda te stranke i koalicijskih partnera HČSP-a, HSLS-a, HSS-a i HSP AS na kotarskim izborima, istinski je pokazatelj volje građana i njihove zasićenosti nesposobnom gradskom upravom koja je u svemu 'samo kopija Milanovićeve vlasti na državnoj razini'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene