Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lokalni izbori

Splitski HDZ odabrao svog kandidata za gradonačelnika: "Posjeduje sve kvalitete za čelnu osobu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vice Mihanović bit će kandidat splitskog HDZ-a za gradonačelnika Splita na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjedništvo i Gradski odbor HDZ-a Split odlučili su da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Splita na predstojećim lokalnim izborima biti Vice Mihanović, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a.

"Vice Mihanović posjeduje sve kvalitete potrebne za čelnu osobu Grada Splita – dugogodišnji rad u struci, iznimno poduzetničko iskustvo te višegodišnje uspješno vođenje gradskog kotara. Upravo to iskustvo i poznavanje problema koji muče građane našeg grada te sposobnost da te probleme riješi u najkraćem mogućem roku, izdvajaju ga od ostalih kandidata", objavio je Stipe Čogelja, glasnogovornik splitskog HDZ-ovog izbornog stožera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li fizičara podržati SDP? Ivica Puljak kandidat je Centra za gradonačelnika Splita, cilj mu je ujediniti centar i lijevicu: "Od Splita želim napraviti centar svita, neću butigu u svoju politiku"

Pročitajte i ovo Siniša Vuco - 1 Dobio puno podrške Vuco u pohodu na Split: "Idem u Zagreb od mog predsjednika i službeno tražiti da budem kandidat. Krešo Beljak je napravio vrhunski potez"

U priopćenju se dodaje da je Mihanović na unutarstranačkim izborima okupio tim iskusnih ljudi s terena koji su također upoznati s problemima i potrebama svojih sugrađana i koji imaju veliko upravljačko iskustvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene