Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena tri mladića

Split: Spriječen obračun navijača i narkomana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina mladića s navijačkim obilježjima je krenula 'očistiti' kvart letvama.

Splitska policija potvrdila je danas da se jučer veća skupina mladića nasilnički ponašala prema prolaznicima, a kako se neslužbeno doznaje spriječen je sukob pripadnika navijačke skupine Hajduka 'Torcide' i lokalnih ovisnika o narkoticima.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Slika nije dostupna POZVAO NA OSUDU Božinović komentirao sukob navijača u Zagrebu: "To su huligani, niti su Torcida, niti BBB"

>> U masovnoj tučnjavi mladić uboden nožem

Policija je, neslužbeno se doznaje, prethodno imala dojavu da će se dogoditi sukob, pa su na vrijeme stigli na mjesto događaja u Šižgorićevoj ulici.

U općem metežu većina izgrednika je uspjela pobjeći, dok je policija uhitila tri osobe iz Splita - M.V. (23), K.G. (22) i T.B. (20). Prilikom intervencije policije T.B. je pokušao pobjeći tako što je jednog od policajaca udario šakom u prsa, no svladan je, vezan i zajedno s ostalom dvojicom priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Policija je najavila kako će protiv M.V. i K.G. podnijeti prekršajne prijave iz Zakona o javnom redu i miru, dok će najmlađi među njima uz prekršajnu dobiti i kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene