Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naštetio ugledu firme?

Splićanin koji je napao Keruma dobio otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građanin koji je napao splitskog gradonačelnika Željka Keruma na prosvjedu za branitelje na splitskoj Rivi dobio je otkaz.

Iako su nadređeni Splićaninu planirali otkaz objasniti time da nije zadovoljio uvjete na probnom roku, Splićanin je snimao razgovor s direktoricom poduzeća u kojem je bio zaposlen i snimka, kako piše Dalmacijanews pokazuje da je dobio otkaz zbog napada na gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

>> VIDEO: Kerum se naguravao s prosvjednikom kojeg je nazvao Jugoslavenom

Naime, direktorica je u razgovoru ocijenila da nema veze to što je dobar radnik jer je napadom na gradonačelnika naštetio i ugledu firme, dodaje Dalmacija news. Građanin koji je napao Keruma otkaz nije želio potpisati. Od starijih je radnica čuo kako gradonačelnik planira kupiti cijelu firmu u kojoj je radio samo da bi mu mogao dati otkaz, piše Dalmacija news.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene