Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed u Splitu

VIDEO: Kerum se naguravao s prosvjednikom kojeg je nazvao Jugoslavenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Splita je sudjelovao u incidentu na prosvjedu.

Kada se Kerum popeo na pozornicu jedan od prosvjednika mu je rekao da siđe. Gradonačelnik Splita mu je odgovorio da je 'urbani Jugoslaven i da se zbog takvih sve ovo događa'. Kerum je nastavio s govorancijom ali mu je ubrzo pristupio jedan mladić.

Pročitajte i ovo Đuro Sessa NEMA OSNOVE ZA STEGOVNI POSTUPAK Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Ročišta vjerovnika u veljači Totalni slom Kerumova poslovnog carstva: Još prije četiri godine utvrđen dug od 1,7 milijardi kuna

Mladić mu je rekao 'koga ti nazivaš Jugoslavenom' te su se počeli naguravati. Odmah su skočili policajci i redari te su doveli mladića. Nakon toga je splitski gradonačelnik zapjevao 'Zovi, samo zovi'.

Kerum je izrazio i negativno mišljenje o sastanku Ive Josipovića i Borisa Tadića na Brijunima te ustvrdio da nas sve to vodi u treću Jugoslaviju.

Kerum: Sve je otišlo u krivom smjeru zbog urbanih tipova

'Nemojte dozvoliti da komunisti vladaju Hrvatskom - oni su raskolili HDZ koji je stvorio državu i bio državotvorna stranka. Poslali su u zatvor Norca, Glavaša, Antu Gotovinu i sve hrvatske heroje. Tuđman je umro i sada hoće treću Jugoslaviju -nemojte to dozvoliti', rekao je Kerum obraćajući se nazočnima. Srbijanski predsjednik Tadić se 'šepuri' po Brijunima, kazao je, 'prošle godine uoči 'Oluje' mu je na Brijunima domaćin bio predsjednik Josipović, na što sve to skupa sliči?' upitao je Kerum a iz publike su uslijedili uzvici 'izdaja, izdaja'.

'Sve je otišlo u krivom smjeru zbog tih urbanih tipova koji su u HDZ-u, HDZ mora otići s vlasti. Upravo zato vas pozivam budimo jedinstveni u zaštiti naše domovine jer sve ovo što se događa ide u smjeru neke treće Jugoslavije', kazao je Kerum. Nije bitno tko će biti na vlasti, ali je bitno da to bude hrvatska vlast, rekao je Kerum, koji je po završetku svojeg govora otpjevao: 'Srem, Banat i Bačka .... Zovi samo zovi svi će sokolovi za te život dati', a u pjevanju mu se pridružila i većina nazočnih okupljenih oko bine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene