Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Špica sezone: Pred Svetim Rokom kolone i do 17 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred tunelom Sveti Rok u smjeru juga kolona je duga čak 17 kilometara i provodi se jednosmjerna regulacija prometa. Istovremeno kod Male Kapele kolona nema, izvijestio je HAK.

Zbog prometne nesreće u mjestu Seline, kod Starigrada, na Jadranskoj magistrali, promet teče otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Slika nije dostupna Gužve na cestama Pojačan promet na svim pravcima, na ipsilonu kolona 13 km

Također, zbog prometne nesreće, promet je obustavljen i na županijskoj cesti Slavonski Brod-Nova Gradiška. Obilazak je lokalnim cestama.

Na važnijim državnim cestama i na autocestama promet je pojačan do gust u smjeru mora. U smjeru unutrašnjosti za sada nema zastoja.

Pred tunelom Mala Kapela na autocesti A 1 kolone nema jer je na snazi izvanredna regulacija prometa – u smjeru juga kroz tunel se vozi jednosmjerno. 

Privremeno je za sva vozila u smjeru Zagreba zatvorena autocesta od čvora Brinje do čvora Ogulin. Promet ide obilazno državnom cestom D23.

Jednosmjerna regulacija prometa je na snazi i kroz tunel Sveti Rok, a kolona vozila koja se kreće u smjeru juga duga je oko 17 km. 

U smjeru sjevera zatvorena je dionica čvor Maslenica - čvor Sveti Rok. Promet je preusmjeren na Obrovac-Gračac.

Na naplati Lučko na ulazu na autocestu dužih kolona nema. Na autocesti A 2, Zagreb-Macelj, na izlazu s autoceste pred naplatom Zaprešić, kolona vozila duga je oko 2,5 km, a na autocesti A 4.

Zbog gustog prometa u Zračnoj luci Zadar danas do 22 sata i sutra 20.7. (između 6,30 i 16 sati) dolazit će do prekida na državnoj cesti D 502. Savjetujemo vozačima da koriste brzu cestu Zadar 2- Babindub.
Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7.5 tona, bit će danas do 14 sati te u nedjelju 20. srpnja od 12 do 23 sata i to na svim važnijim državnim cestama. Zabrana se primjenjuje i na dionicama autoceste A 1, između čvorova Ogulin-Brinje te Sveti Rok-Maslenica (subotom od 4 do 18 i nedjeljom od 8 do 20 sati). Na ostalim autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1) zabrana nema.

Zbog radova otežano se prometuje na dionci: državna cesta D 3 i čvor Popovec na autocesti A 4 Zagreb-Goričan.

Za sav je promet, zbog radova, zatvorena državna cesta (D 309) Samobor-Sveta Nedelja. Obilazak je autocestom A 3, Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica ili Sveta Nedelja i dalje spojnom cestom preko Strmca.

Zbog radova je zatvorena ŽC Rakitje-Ježdovec. Obilazak iz smjera Ježdovca je Rakitska cesta-Svetonedeljska cesta-Samoborska cesta i obrnuto.

Zatvorena je državna cesta D 55 na dionici između Gradišta i raskrižja za Privlaku. Iz Županje se vozi obilazno preko Cerne županijskom cestom ŽC 4170 do Vinkovaca i obrnuto.

Zbog radova za sav je promet zatvorena državna cesta D 35 na dionici Novi Golubovec-Švaljkovec (preko Veternice). Obilazni pravci od Lepoglave prema Zaboku ili Konjščini: Novi Golubovec-Zlatar-Zlatar Bistrica-Hum Lug-Švaljkovec-Krapina ili Zabok i obrnuto.

Za sav promet zatvorena je državna cesta D 27 Karin-Benkovac, zbog radova. Vozi se obilazno: Obrovac-Karin-Smilčić-Biljane Gornje-Benkovac.

Zatvorena je dionica državne ceste D 33 Drniša-Pakovo Selo. Obilazak je županijskim cestama ŽC 6078 i ŽC 6246 Pakovo Selo-Kaočine-Drniš.

Zatvorena je državna cesta D 515 Našice - Đakovo na dionici između raskrižja s đakovačkom obilaznicom i Đakovačke Satnice. Obilazak je županijskim cestama prema postavljenoj signalizaciji.

Zbog radova na dijelu D 28, dionica Bjelovar-Patkovac, bit će zatvoren dio ulice Ferde Rusana od Medulićeve do južne obilaznice, do 19. srpnja u 20 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene