452358
452358
452358
452358
452358

Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga

  • , 04.10.2016., 11:20
  • Autor:
  • komentara

Dvanaesta generacija započinje s predavanjima 10. listopada 2016. godine.

 
 
 
 
FOTO: Web Marketing Akademija
FOTO: Web Marketing Akademija

Predstavljamo vam Web Marketing Akademiju koja je specijalizirana za školovanje o digitalnom marketingu, a po čijem završetku dobivate certifikat i zvanje Specijalist za digitalni marketing kojeg upisujete u radnu knjižicu!

Dva i pol mjeseca usavršavanja, pohađanja popodnevne nastave, edukacije, stručnih praktičnih sati za svako poglavlje digitalnog marketinga te individualan pristup svakom polazniku od stručnjaka predavača u maloj i homogenoj grupi očekuje vas na Web Marketing Akademiji čija 12. generacija započinje s predavanjima 10.10.2016.

Deset predmeta Web Marketing Akademije zaokružuje kompletno teorijsko znanje, ali i praktičan rad o digitalnom marketingu, nakon čega je svaki polaznik spreman samostalno i profesionalno obavljati ovaj traženi posao. Cjelokupna WMA sastoji se od 100 školskih sati.

Nastavni plan sadrži sljedeće predmete prema datumima održavanja za 12. generaciju:

1.) Web marketing (6. i 7.02.2017.)
2.) Web stranica (pisanje za web) (13. i 14.02.)
3.) Web trgovina (e-commerce) (20. i 21.02.)
4.) Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) (27. i 28.02.)
5.) Kontekstualno oglašavanje (SEM) (6 i 7. 03.)
6.) Analiza web stranica (Google Analytics) (13. i 14.03.)
7.) Marketing društvenih medija (SMM) (27. i 28.03.)
8.) E-mail marketing (newsletter) (3. i 4.04.)
9.) Web PR (online odnosi s javnošću) (10. i 11.04.)
10.) Web project management (24. i 25.04.)

Svaki predmet kao dvodnevni seminar

Svaki navedeni predmet sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, traje dva dana, 10 školskih sati te ga je moguće pohađati i pojedinačno, kao zasebni dvodnevni seminar te savladati znanjem i praktičnim vještinama iz samo tog područja digitalnog marketinga za što se dobiva certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu.

Odabirom triju predmeta, četvrti dobivate besplatno!

Znatko

Nakon, kao i za vrijeme školovanja, ostajete u kontaktu s predavačima koje možete potražiti te im postaviti pitanje i na forumu Znatko koji je specijaliziran za pitanja i odgovore i iz područja digitalnog marketinga.

Upisi i popusti

UPIŠITE Web Marketing Akademiju do 05.10.2016. do kad su otvoreni upisi za jesensku generaciju.

Sljedeća, 13. generacija polaznika počinje s predavanjima 06.02.2017., a za prijave i uplate do 04.11. ostvarujete popust od čak 30% na cijenu školarine.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se