Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li to nestali Fiat?

Pronađena je olupina na dnu rijeke, potraga se nastavlja u četvrtak ujutro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretraga korita rijeke Save u potrazi za nestalim vozilom obustavljena je u srijedu oko 20,30 sati s obzirom na vremenske uvjete i nastavlja se u četvrtak u jutarnjim satima, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Policija je u utorak oko 15 sati, zaprimila dojavu da je automobil sletio u Savu kod Mosta slobode.

Djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe, trakom su ogradili područje i detaljno pretraživali nasip i rijeku.

U potragu se uključila i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su djelatnici iz čamca podvodnom kamerom snimali područje oko navodnoga slijetanja automobila u utorak navečer do 22 sata, a područje su reflektorima osvjetljavali vatrogasci.

Potragu je u utorak otežavala i jaka riječna struja. Nastavljena je u srijedu kanuima i vodenim skuterima sa sonarom te roniocima.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Potraga za automobilom koji je sletio u Savu nastavljena

Policija nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, pretpostavlja se jedna ili dvije, kako tvrde neki očevici. Ne zna se što je razlog slijetanja automobila. Neslužbeno se doznaje da se auto, navodno marke Fiat Uno, s obale zaletio u Savu u blizini Mosta slobode. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene