Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaplijena u Kaštelima

Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Zaplijena marihuane u Kaštelima
Zaplijena marihuane u Kaštelima Foto: PU splitsko-dalmatinska
Muškarac, zatečen na travnatoj površini u Kaštelima, krenuo je bježati kad je primijetio policiju koja mu prilazi. Odbacio je tri PVC vreće s marihuanom.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnja i promet drogama.

Pročitajte i ovo Zagrebački Hipodrom Ulaganje u konjički sport Kriza na zagrebačkom Hipodromu: Ilegalni posjednik ima 35 boksova, iz Grada uvjeravaju da će problem brzo riješiti

Naime, 29-godišnjak je u srijedu na području Kaštela zatečen na travi pokraj osobnog vozila. Kad je uočio policijske službenike iz vozila je odbacio tri PVC vreće te pokušao pobjeći, ali je sustignut i uhićen.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Nakon utakmice Dinama i Hajduka Milanović o neredima u Splitu: "Navijači su žrtve nebrige i nesposobnosti Plenkovićeve vlasti"

Utvrđeno je da su u vrećama 34 PVC paketa s ukupno 32 kilograma i 399 grama marihuane. Droga je oduzeta, a 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene