Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa, gdje im je bila pamet?

Mađarski turisti na luftiću došli do otočića pa zaglavili - "Krenuli su prema kopnu, no nije bilo šanse. More ih je bacalo na sve strane"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvoje turista iz Mađarske unatoč prognozi odlučilo se uputiti do otočića San Marino na madracu na napuhavanje, pa su ih morali spašavati lokalni stanovnici u gliseru.

Mađarski turisti koji su na luftiću došli do otočića San Marino kod Novog Vinodolskog nisu se mogli vratiti kad je počelo puhati jugo jer ih je more bacalo na sve strane.

U pomoć su im pohitali lokalci Luka Obradović i Andy Vukelić, Novljanin Dario Obradović i Željko Zoričić iz Lučke kapetanije Novi Vinodolski, javlja portal tunera.info.

Pročitajte i ovo Problemi s jugom - 6 Uzburkano more Kaos na moru zbog jakog juga: Policija spasila neopreznog plivača, nasukale se dvije brodice

"Zvali su nas s plaže da pomognemo. Mađari su krenuli natrag prema kopnu, no nije bilo šanse. More ih je bacalo na sve strane", ispričao je Luka Obradović za spomenuti portal te dodao kako je ekipa koja je spašavala mađarske turiste već sudjelovala u nizu akcija spašavanja na moru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene