Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šostar na zabavi sa striptizetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć su objavljene fotografije na kojima se vidi kako se na jednoj zabavi Zvonimir Šostar, pročelnik zagrebačkog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, zabavlja u društvu striptizete, koja mu je gola plesala u krilu.

Prema njegovim riječima, fotografirao ga je jedan poznanik koji je sve i organizirao prije tri godine. Šostar je izjavio kako je čudno da je netko pustio fotke u javnost nakon tri godine te da mu je žao svoje obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Taktika osramoćivanja VIDEO Na društvene mreže procurila snimka na kojoj ruski general izvodi striptiz Cijepljenje protiv koronavirusa - 1 Kaos s cijepljenjem Zbunjeni pacijenti, zbunjeni i liječnici: ''Traže da ih mi ponovno naručimo jer nisu sigurni hoće li ih itko zvati''

"Nisam se jednostavno snašao u tom trenutku", objašnjava Šostar razlog zbog kojeg se nije odmah "pokupio" i nestao čim je vidio o čemu se radi.

"Prijatelji su mislili da je to dobar štos. Niti sam naručio plesačicu, niti sam ju platio", zaključio je Šostar ne želeći odgovarati na daljnja pitanja, pa tako niti na ono hoće li, budući da je jedan od najmoćnijih ljudi u Zagrebu, razmisliti o podnošenju ostavke, prenosi Index.hr.

No, voljeli mi Šostara ili ne, slagali se s njegovom politikom i javnim istupanjima ili ne, ipak moramo razdijeliti javno od privatnoga. Ima valjda i taj čovjek pravo na privatni život. Kod javnih osoba je, doduše, granica između javnog i privatnog veoma uska, no ipak bi trebala postojati.

Može se valjda i Šostar opustiti uz striptiz koji, uz sveprisutnu korupciju, zlouporabe položaja, krađe i ostale skandale koji se javljaju u hrvatskom javnom životu, ne bi trebao biti sramotno "djelo".

A što se tiče ostavke, mislite da uživanje u striptizu utječe na kvalitetu nečijeg rada?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene