Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja blamaža!

Šok za Zadrane: Turisti otišli iz grada jer im je bilo dosadno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti su otkazali apartman nakon jedne noći i poručili vlasniku apartmana da im je grad dosadan i nemaju što raditi.

Iznajmljivač apartmana u Zadru ovih je dana od svojih gostiju iz Austrije doživio ono od čega turistički djelatnici na Jadranu strepe već godinama. Bračni par mu je nakon jedne provedene noći otkazao apartman,jer im je u Zadru bilo dosadno!

Pročitajte i ovo Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati Slika nije dostupna TIK DO PLAŽE I MORA Kako besplatno ljetovati u Zadru: Neviđeni bezobrazluk u bivšem kampu Punta Bajlo

'Platili su apartman za dva dana. Prvog su dana obišli grad, posjetili muzeje i otišli na ručak. Navečer su izašli van i stalno se vraćali u apartman, pa opet izlazili. Sutradan ujutro su došli na recepciju i rekli da vraćaju ključeve jer odlaze. Nisu tražili ni da im novce vratimo, naprosto su odlučili otići negdje drugdje', ispričao je iznajmljivač za Slobodnu Dalmaciju.

Je li ovo najambiciozniji arhitektonski projekt u Hrvatskoj?

Iznajmljivači u Zadru strahuju da se gosti koji dolaze u taj grad u predsezoni neće više vratiti u Zadar, jer nema nikakvih programa ni sadržaja, osim obilaska Morskih orgulja, Svetog Donata i to je otprilike to.

'Postanemo li toliko dosadni, turisti će otići negdje gdje je zabavnije, a mi ćemo i dalje kukati kako ne možemo produžiti sezonu. Umjesto da je produžimo i dalje ćemo se svesti na špicu sezone koja je ionako uvijek puna', požalio se vlasnik apartmana.

Gosti od njih, navodi, traže gdje se nalaze kockarnice, ali ne automat klubovi, već prave kockarnice, dok stariji gosti traže wine barove, restorane sa živom glazbom i sličnu ponudu koja u Zadru ne postoji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene