Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladenka je maloljetna

Svadba za pamćenje u susjedstvu: Za mladu iskeširali 100 tisuća eura, baka darovala vilu od 600 kvadrata

Raskošno vjenčanje u Ljubljani
Raskošno vjenčanje u Ljubljani Foto: TikTok/bozic.uros
Maloljetna mladenka i mladoženja koji je na dan svadbe proslavio 18. rođendan na svome su slavlju u Ljubljani ugostili svatove iz cijelog svijeta. U darovima su primili desetke tisuća eura, zlatnu polugu, pa čak i kuću od 600 kvadrata.

Snimke raskošnih vjenčanja koje na TikToku objavljuje srpski voditelj Uroš Božić skupljaju tisuće pregleda. Posebnu pozornost privuklo je romsko svadbeno slavlje na kojem se slavila ljubav 18-godišnjeg mladića i maloljetne mladenke. Svadbi su nazočile stotine gostiju, mahalo se novčanicama na sve strane, a mladenci su na dar dobili čak i kuću od 600 kvadrata koju im je poklonila baka.

Pročitajte i ovo Na svadbi se urušio strop samostana najmanje 35 ozlijeđenih Užas na svadbi: Na uzvanike se srušio strop samostana, mladoženja i mlada u bolnici

Pročitajte i ovo Sprovod žrtava požara u Iraku žena je zanijemila Mladenci na čijoj je svadbi u požaru stradalo više od 100 ljudi otkrili nove detalje: "Mrtvi smo iznutra. Selimo se iz grada"

Raskošno slavlje dostojno kraljevskih dvora održalo se proteklog vikenda u Ljubljani. Majka 18-godišnjeg mladoženje, kako u svojem videu objašnjava Uroš Božić, bivša je misica. U raskošnoj haljini objasnila je kako nije riječ o dogovorenom braku, već da su se mladić i djevojka zaista zaljubili. Mladenka, za koju Božić kaže da je vrlo mlada, blistala je u raskošnoj vjenčanici, a njezini gosti svatove su obasipali novcem, pa čak i zlatom.

@bozic.uros Veselje u Ljubljani koje ćemo dugo pamtiti 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato ♬ original sound - bozicuros

Novopečeni svekar za svoju snahu kaže da ju je platio 100.000 eura, ali dodaje da "za takvu snajku to nije puno". Neki sudionici u vrećicama su nosili i po 50 tisuća eura objašnjavajući kako je to "samo za bakšiš". Na nekim svadbama običaj je da se na mikrofon čita s koliko je novca pojedini gost darivao mladence pa su tako svatovi doznali da je najveća poklonjena svota bila veća od 10.000 eura.

Pročitajte i ovo Livno postaje turistička destinacija, ilustracija - 3 Za svakoga ponešto Svadbene večere u ovom su gradu upola jeftinije nego u Hrvatskoj: "Nema odakle ih nema, žive u Dalmaciji, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj"

Bilo je tu i satova Rolex, skupocjenih umjetnina, a goste je naizmjence zabavljalo nekoliko pjevača kojima su gosti dijelili novčanice od po 500 eura. Novac se slagao i po torti. Veselje se nastavilo i idućeg dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene